beat me. hate me. you can never break me.

Hur patetisk får man bli? Inte nog med att jag sett slut på två hela säsonger (!), jag har nu också blivit så dreglande över Kyle Schmid - han som spelar vampyren - att jag tvingade s se lite på Cheetah girls bara för att han är med den. Tror jag istället får ringa tv3 eller några och be dom fixa mig säsong 3 innan jag blir galen. Senaste gången jag blev så galen i en annars tråkigt patetisk film/serie var när jag blev besatt av Hayden Christensen i Star Wars och vi vill INTE att det upprepar sig... öhm.
Men annars, jag har en sådan ilsken huvudvärk att jag undrar om jag inte har en liten äcklig alien innanför pannloben som desperat försöker ta sig ut. Ha! fick upp en bild i huvudet av hur ett liten barn sparkar lätt där inne i sin mammas mage.. förutom att det är en äcklig alien som sitter och bankar sina små alien-nävar inne i mitt huvud. Någon som känner för att ringa Ripley i den där filmen och fråga henne om råd?
Men ändå, jag har alltid tyckt så synd om E.T. och velat rädda honom, kanske kan ha mitt lilla tortyrmonster som husdjur? Döpa honom till Fido och när han varit snäll kan jag klappa honom på huvudet.. mitt huvud. gah.
Här kommer mitt dregelobjekt. (har kollat upp alla andra filmer och serier som haan är med i så att jag har annat att dregla över då DE INTE PRODUCERAT FLER AVSNITT!! sorry, inte meningen att få desperat utbrott... snyft.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0