Whispering in a dead man's ear.

Lyssnar på låtar från Buffy, töntigt? Jag vet.
Jag har börjat se på de där serierna som jag såg slut på för några månader sen. Både Buffy och gossip girl är återuppväckta och Blair fascinerar mig bara mer och mer. Hennes känslor för Nate och Chuck är fängslande på något sätt och hennes och Chucks relation ger mig rysningar. En blandning perfekt blandning av lek och kärlek som mest tycks förstöra. Hur illa men än tyckte om Chuck i början så är han min älskling nu och jag tycker att det är fint (töntig igen, jag vet.)
Det är svårt att älska någon som inte vill det.


Hate to say: I told you so.

Kom inte hem så sent från Malte igår så fick mig lite välbehövd sömn vilket har gjort mig till en liten piggelin idag.
Betty och jag sitter som vanligt och diskuterar förhållanden och hennes nya upplevelser får mig att undra, hur seriösa får förhållanden vara? Jag är ett perfekt exempel på tjejer som inte vill vara fast utan vill känna sig fria. Jag hatar allt översött romantiskt och jag vill inte bli ringmärkt eller fast med den andres husnyckel, men vad är rätt? Om den andre i förhållandet behöver sånt, hur mycket ska man böja sig och gå med på? Med min favvo kan inget bli för gulligt eller sött, men i förhållanden är jag allergisk mot det, måste jag genomhärda det eller borde jag bara hitta någon som känner som jag?
Betty är i ett dilemma som jag skulle kräkas av att själv sitta i, men frågan är: ska man binda sig för den andres skull? Hur mycket ska man låta sig fångas?

the thing you want, babe.

Gossip Girls avslutande "XoXo, gossip girl" klingade just ut i tystnaden och jag myser av den sköna känslan jag får av att se på tonåringar som aldrig tycks få nog av problem.
Imorrn blir det mys med Malte hos honom men hem därifrån tidigt så förmodligen lite mys med favvisen också.
En tidigare händelse idag fick mig att börja fundera över hur mycket jag kan sänkas av små saker egentligen. Varför kan man inte bli urglad av små små saker också? Som den här bilden t ex! Fast, den gör mig stört glad redan..

crying.

Helt sjukt. Satt och kollade igenom bilder på en gammal kärlek och helt utan förvarning börjar små tårar rinna nedför kinderna på mig. Det har nog inte så mycket med killen att göra utan det är bara det att jag hatar när människor försvinner ur mitt liv! Jag är sån som hatar att sakna folk.
Men skickade iväg ett sms till söta Spätty och beklagade mig lite (och till mysiga Malte som svarade direkt *värmer*) så nu blir nog allt snart bra igen.

Fly away, Black Bird

Woohoo! Har just lagt in alla kontakter på datorn och det var INTE KUL.
Sitter fortfarande vid matbordet med föräldrarna och ChaCha och Gus och har hur trevligt som helst.
Favvo-Mike är påväg hit och jag sitter spänt och lyssnar efter dörrklockan så att jag hinner dit innan hunden.
Aaaah! Måste springa!

Raawr.

Dansar till Billie Jean i köket medan nudlarna kokar. Hunden blir helt galen av mitt kring hoppande så kommer snart hs hela armarna fulla av rivsår, haha.
Oops, nu ringer klockan! Lunchen är severad!!
Medan jag smaskar i mig de skållheta nudlarna undrar jag: Hur avslöjande kan man klä sig utan att det blir slampigt eller exhibitionistiskt? Jag och favvo-mike diskuterade nätstrumpbyxor för någon dag sedan och enligt honom så är det ett big NoNo på det.
Man snackar om kvinnans frigörelse och egna vilja, men kvinnor kan inte få ha på sig vad de vill utan att det blir kallat "slampigt"?
I en värld där männen bestämmer och sätter gränser, exakt hur sexigt och avslöjande får en kvinna klä sig? Är det dags för oss alla att dra på oss burkan?

dead.

Den guldiga ringen jag visat innan kom idag på posten men icke sa nicke - även om jag tog den minsta storleken så var den för stor för att passa någon av mina fingrar. Så istället fick jag sitta och dreggla över de här väskorna från Alexander McQueen: (de är helt totalt dödsunderbara!! Ge mig! Ge mig! Ge mig!!
Läcker silvrig väska med dödskalle: 
Och så min favorit, väskan där handtaget är som ringar eller ett knogjärn, helt fantastiskt underbar väska
(om någon känner för det så skulle jag dö av lycka om jag fick den - bara sisådär 20 000 kr...)

You should fear me.

Borde verkligen, verkligen sova. Humm, känns inte som om det spelar någon roll vilken tid jag lägger huvudet mot kudden, jag somnar ändå inte och när jag väl sover så drömmer jag så drömmar som får till och med John Blund att gå och gömma sig.
Den här bilden ger mig lätt rysningar, den är så vacker! Hon, han, bakgrunden, fotografiets sträva yta - allt ger en sådan känsla att jag bara vill falla in i bilden och stanna där.

We're gonna have a talk, god and I.

Sitter och stress lyssnar påmysig musik. ska ut med hunden (nu!!) men det är kallt och inte alls trevligt där utanför dörren, så jag tror att jag stannar inne lite till.
Oroväckande att jag märkt att jag blir mer och mer romantiskt av mig - förr var jag den där som hatade allt gulligull och sött, men nu? Jag tror - ve och fasa! - att jag snart kommer att vara precis som alla andra över romantiska tjejer som älskar allt sött och kärleksfullt (usch, får dock rysningar av tanken).
Men som ett tecken på det så är jag helt förälskad i klänningen här nedanför, så romantisk, enkel, fin och vacker.
I sommar ska det allt vara jag som skrider fram i vassen i så vackra klänningar!

Secret. Forbidden.

Betty och mitt samtal idag fick mig att fundera, finns det något som är totalt förbjudet att prata om när man är vänner? Jag och Betty har inget NoNo-samtal vad jag vet och jag kan inte tänka mig något som inte skulle kunna gå att diskutera. Vi diskuterar precis allt (jag vet liiiite mer om henne än vad jag vill veta, haha) och det är inget som är jobbigt. Men det måste ju finnas, eller?
Det finns saker som är ett big NoNo-samtal med föräldrar, ex, lärare o s v men tjejkompisar som vet exakt vad man gjorde på den där festen-som-man-helst-vill-glömma? De får se alla sidor av en.

Run away.

Kom just hem från skolan och ska snart ut med favvo-mike men måste först ligga och slöa ifatt i sängen lite.
Jag vet inte om det är brist på sömn eller bara allmänt men jag har INTE en bra dag.
Jag bara längtar efter förändring.
(btw, den här bilden är bara så läckert nonchalant och söt)

Bitch.

Cool ring!!!!! ? Suktat hur länge som helst efter en guldring och nu har jag hittat den *kärlek*
Ligger i min säng som vanligt och samlar energi för att kravla ut på en promenad med hund.
Efter en människas bitchighet så är det hur mys som helst att prata med Betty och klaga av mig.
Konstigt nog längtar jag till lagom varma påsk och äggletning i trädgården.
Jag upptäckte att jag äckligt nog också längtar efter blommiga saker och pastelliga färger.
Jag kommer att vara lycklig när jag får sitta i uterummet och surpla saft, äta bullar, och känna små varma solstrålar träffa min bara hud.
Vad sägs om lite värme, glädje, blommor, natur OCH INTE MER SNÖ, gud?

Sweet sweet sweet

Ligger och pratar i telefon med Mysiga-Malte och vi diskuterade just denna ringen: söt eller fruktansvärt ful?
Och örhängena, random?

Naked.

Lyssnar på placebo's Running up that hill och mina föräldrars pysslande i köket.
Jag har alltid varit en vinter människa men nu känner jag att mina andetag viskar om värmen jag saknar och mitt blod dunkar av längtan efter tunnare kläder, värmande strålar och solkyssta gator i utlandet. Great. Den här äckliga snön kommer säkert stanna en månad till.
Jag är så fruktansvärt trött på det här vädret att jag bara känner för att dra ut i skogen och leka att jag är en älva eller något (inte så stor chans, haha). Varför kan jag aldrig uppskatta solen och den underbara naturen jag lever i - när det finns där? Om jag blundar och fantiserar lite så ser jag mig själv strutta fram i London iklädd blommiga tunna tyger och bara några tunna sandaler. Jag. Längtar. Bort. Härifrån.
Släpp ut mig. Jag vill, likt Ronja, kunna härja i skogen bland alla vitsippor och vråla ut mitt vår-skrik.

knock knock

Maskerad-kvällen igår med tjejerna var övermysig men är är rätt trött idag.
Förr var jag inte ett dugg intreserad av inredning eller något sånt men jag kommer ibland på mig själv med att fundera på hur jag vill inreda min framtida lägenhe och hur jag vill ha det. Jag tror att det är den kompletta friheten som gör det. Att få bestämma helt själv och få göra som man vill.
Vad underbart läckert jag skulle kunna ha det!!

You´re like a spider with a web made of lies.

Sitter i våran blå/vit-randiga soffa och ser på vampire diaries och bara myser. Ska städa mitt lite rum lite mer ikväll men sen är det massa massa massa som ska göras imorrn så att kvällen blir så underbar som jag vet att mina vänner kommer att göra den.
Idag var första dagen jag kände lite vår.
Jag gick på en isig gata i Malmö och bara led av kylan när jag kommer runt en krök och plötsligt känner solen i mitt ansikte. Att blunda och bara känna de tunna strålarna sakta värma en sådär lite så att man nog bara fantiserar ihop det, fick mig att längta så intensivt efter våren att jag blev smått galen.
Mitt hår är tovigt av att inte få hänga fritt på länge. Min kropp är trött efter att kämpat mot vinter-sjukdom och mina outfitts skriker bara "jag vill ha vår!"

Where is my mind?

Imorrn tog de massa blod från lilla mig och liknelsen mellan vampyrer och den snälla sjuksköterskan var inte precis slående då det hade varit sexigt med vampyrer och jag förmodligen inte alls hade kollapsats och tvingats dricka dagis-saft, om det varit någon cool vampyr-film.
Mike tittade just förbi för att hämta sin iPod och för att terra mig lite, fy vad jag älskar den ponken!
Maskeraden närmar sig mer och mer och jag börjar känna mig sådär extra busig, mohaha!

Fantasifull målning i ansiktet


Svart mask men med kick ass-attityd


Läcker mask i speciell stil


färgglada läppar (med svart mask t ex)


Inföding/stam-målning


dramatiska ögon och ögonbryn


Glitter i mängder i cool sminkning som syns


mask med läcker sminkning under


Peruk eller små horn


Utomjordisk avatar-stuk


Svart mask i spännande form, raawr


Översminkning på alla sätt o vis


Hide your face

Maskerad på fredag så lägger upp mina favorit-bilder på hur man kan fixa facet.
Vitt ansikte o färgranna läppar

Forever is a very long time.

Sitter på våning 3 i skolan och väntar på att fotorgafisk bild ska börja, varför är det bara jag och en till tjej här??
Läraren brukar vara  xcvcffdf (Pablo gjorde det där!) här i tid men nu när Pablo kom in så är jag luuuugn.
I engelskan gjorde jag ett arbete om boken Pride and Prejudice för lite sen och det var då jag insåg hur fascinerad jag var av Elizabeth och mr Darcys kärlek. Nog med grubbleri, läraren snubblade just in. Usch.


Flyg fula fluga flyg

Ska sova nu men tänkte bara lägga in en bild på denna mkt coola jacka! Fick massa mörka nitar när jag fyllde år så nu är det bara till att välja ett klädesplagg som jag sedan kan bevinga. Enligt mig så är den här jackan helt underbart läcker!

Bite me and I'll bite back.

Frustration på hög nivå!! Inte bara är alla vampyrserier nu söndertittade av moaaa och det verka inte finnas någon vampyr-film eller serie jag INTE sett (tipsa gärna)! utan Vampire Diaries har också förstört mig och gett mig en helt nu bild av romantik, ick. Jag är nog den minst romantiska och gulliguttiga du kan hitta men nu kommer jag på mig själv med att tänka drömmande på hur Stefan flätar ihop sina fingrar med Elenas och... Usch, nu börjar jag igen!
Jag har fått höra att jag tänker för mycket och jag måste själv tillägga att om man fantiserar om något, så blir det sällan så. Det är bättre att inte ha några förväntningar eller förhoppningar alls för då blir man alltid nöjd.
Men med kärlek så är det inte så lätt att inte måla upp en perfekt bild som man sen försöker förverkliga.

I'm gonna eat you alive

Sitter och kollar igenom bilder på style.com och bara njuter av alla läckra plagg som de kommit med i år, mhmmm.
Ta bara den här från Alexander Mcqueen! Hur läcker som helst!

I 've got nasty habits, I take tea at three

Sitter framför brasan med Mike och smuttar på colan bredvid. När jag var ute och gick i snön med hunden ikväll så var jag ytterst djup och la mig mitt på en ödslig (och kall!) äng och tittade på stjärnorna. Dock kom ju mike mitt i mitt filosoferande och drog upp mig så att jag inte skulle bli kall. Nu ligger han här halvsovandes på kuddarna bredvid mig och jag ser hans halskedja blänka till i skenet från brasan. Saknas bara en hund här bredvid och lite fin musik och den äckliga bilden hade varit komplett, haha.
Men nu börjar mitt cola-glas se ödsligt tommt ut så ska peta till mike så att han vaknar och sen ska jag kila ut i köket.

You love to hate me, don't you

Steg just innanför dörren efter en lång dag i stan där jag gick i skolan men sen också fick en urtrevlig pratstund med mysiga-markus och det piggade upp mig något otroligt! allvarligt, jag tror att mina koma-dagar snart är ett minne blott!
I alla fall så ska jag strutta till telefonen och ringa camila nu för det var månader sen jag pratade med henne och JAG SAKNAR HENNE. Därför, ska jag ringa henne och sen sticka ut i hopp om att lyckas kasta snöboll på någon gullig typ (som jag känner alltså), tihi.

Betty är bäst (och smittar en med pest)

Sitter på svenska lektionen i min nya skinnjacka och borde göra nytta men med Betty här så är det omöjligt.
Söte victor sitter här bredvid och kommer med små kommentarer om vårt nya schema (vilket jag - förövrigt - är väldigt nöjd med). Men nu slutar vi tydligen och jag ska kuta ut och leva livet... i alla fall i fem minuter tills nästa lektion börjar, gah.
slänger in en bild som jag tog till fotografisk bild så att det också blir förevigat!


Hungry hungry hippos.

Klar med mitt fixande, öhm.
Imorrn blir det inte en alltför lång dag men måste sticka till moderna museet också eftersom vi har det i uppgift ifotografisk bild (jippi).
Allt fixade sig till slut, precis som timbuktu sjöng under hela den här tiden när han fick va mitt stöd.
Tänk, det plingar på dörren och vem klampar strax uppför trappan till min lilla säng om inte favvo-mike! Som vanligt är han världens mysigaste och jag skrattar snart igen där jag ligger nerbäddad och inkapslad i täcken som en mumie. När favvo-mike hade begett sig hemåt ringde som sagt underbara Markus och efter dessa två fina ponkar så är jag helt back on track. Hur glad som helst när jag har människor i mitt liv som funkar som energi och glädjebatterier - de bara laddar om mig när jag är slut!

Hard to be soft. Tough to be tender.

Har just lagt på efter ett lång samtal med underbara Markus som tog en ledsen, omotiverad och allmänt nere Julia, och fick henne tillslut glad och peppad med ny energi!
Måste fixa lite saker inför imorgon men sen ska jag bara sjunka ner bland mina lila, gula och blå kuddar och sova sött.
Ska bara lyssna på låten som doktor Phil (Markus) gav order om, och efter att timbaktu har skränat tillräckligt om att allt löser sig, så kommer nog aaallt kännas bra.
Gud vad jag är lycklig över att jag har så fantastiska människor i mitt liv.
(vill bara tillägga att min nya favoritlåt Help I'm alive av Metric får blodet att dansa i mina ådror och de, tillsynes, döda fjärilarna att fladdra åter)

They're gonna eat me alive.

Waaah! Kom just hem och nu ska jag skynda mig till tandläkaren och sen träffa mys-johan och bara ha det trevligt!!!

You can see my heart beating.

Som ännu ett tecken på hur patetiskt lite jag gör när jag är sjuk så har jag nu sett alla vampire diaries-avsnitt som finns ute och har redan planerat in att se det nya avsnittet när det kommer ut på torsdag, tihi. *längtar*
Måste påminna mig själv om att bli bättre på att hela tiden vara ärlig - jag ljuger aldrig men jag låter ibland bli att berätta saker för människor eftersom att ajg är rädd att de ska bli sårade. Humm, ska bättra mig då det ändå aldrig verkar hjälpa.
Nu ska vi snart äta och min mage vänder sig bara jag tänker på att trycka in varm fisk i munnen. Som sjukling är man inte särskilt hungrig.
eller jo, hungrig efter med vampire diaries..

mirror, mirror on the wall.

Har just sett klart på ett avsnitt av Vampire Diaries och det var så sött att jag blev illamående (och fick tårar i ögonen). Men det fick mig att fundera över: hur kommer det sig att, när det gäller kärlek, man slutar tänka med hjärnan och blir helt irrationell? Huvudrollen i serien förkunnar sin kärlek för vampyren och de spenderar natten tillsammans och är hur lyckliga och kärleksfulla som helst. Men på morgonen gör hon en upptäckt som får henne att ifrågasätta hans kärlek och hon flyr ut genom dörren. Men detta gäller inte bara serier och filmer jag ser detta överallt: människor som är hur lyckliga som helst men inte låter sig förbli det, utan måste hitta något fel som förstör det hela.
Varför?

Tell me a lie, and make it a good one.

Fan! Nu tänker jag inte ens ursäkta min svordom för den här gången så blir jag GALEN! var ute i slasket idag och tydligen så var mina skor inte tillräckligt täta för det läckte in vatten så att jag blev alldeles frusen om tårna.
Först var det inte så farligt men tillslut blev jag så kall att jag började känna av mina sjuk-symptom igen!
Så. Nu sitter jag här i sängen uppbullad med alla mina kuddar igen och har raggsocker OCH dun-tofflor på mig.... mina händer är iskalla.
Det enda som håller mig uppe nu är tron på att det blir bättre, att det finns en värld där ute som inte innefattar problem med en historieuppsats, tråkiga bilduppgifter eller en kanske onödig rättskunskap. Måste sova nu men jag hoppas att jag mår bättre imorrn och då ser allt lite mer positivt, tihi.

I am a woman, hear me roar.

Sitter på fotografiskbild-lektionen med jolia och försöker komma på vad jag ska göra, gah.
om 20 minuter slutar vi och då ska jag flyga runt som en galning och försöka fixa med min historia som skitit sig (sorry för svordomen men behövligt) men sen ska vi gå och käääka. Efter skolan ska jag och favvo-mike ta bussen över till Danmark och möta upp mamma. Mkt mys!
Vet ni? Jag tror att jag börjar komma ut ur min koma nu och vakna till så smått. Vad det än var som väckte mig vet jag inte men förhoppningsvis sjunker jag inte ner under ytan igen.
Betty blev ilsken som ett mini-bi igår när jag inte skrev ett inlägg direkt när jag kom hem men det hände lite saker som fick gå före, tihi.
Så, nu när jag är på uppvaknande så ska ni se att ni snart får akta er, raaawr.


RSS 2.0